Specialismen

Jouw moment is nu, laat software voor je werken

webdevelopment

Portalen &
Platformen

Voor veel pijnpunten die we herkennen uit 'reddingsprojecten' hebben we pragmatische oplossingen gemaakt die we telkens weer kunnen toepassen zodat bijvoorbeeld een foutmelding sneller bij ons bekend is dan je de telefoon kan pakken. Na elk project is onze Codebase (broncode die we standaard in projecten implementeren) weer versterkt met nieuwe functionaliteiten en inzichten. Een goede basis is immers een hoeksteen van goede programmatuur en zorgt voor flexibiliteit en schaalbaarheid.

We zijn er van overtuigd dat niets onmogelijk is en hebben een veel snellere ontwikkelingstijd dan concurrenten wat ook nog eens scheelt in de kosten.

webdevelopment

Websites &
Webdevelopment

Snelle, zoekmachine geoptimaliseerde websites. In combinatie met een bijzonder krachtig en intuïtief CMS waarmee je zelf elke website tot en met de laatste letter kunt aanpassen en uitbreiden.

webdevelopment

Partners &
Samenwerking

We zijn er van overtuigd dat je samen verder komt. Heb je een geweldig concept maar wil de digitale wereld niet of niet snel genoeg meewerken? Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën. Kom eens langs dan kunnen we kijken hoe je van de kant komt!