Over ons

Ons verhaal in een notendop

Wij zijn CustomPixels

Sinds 2012 maken we portalen en platformen voor grote- en kleine organisaties. Zo hebben wij een prachtige basis van kennis opgebouwd voor elk nieuw project en zorgen we moeiteloos dat onze software niet alleen vandaag perfect functioneert maar ook over 5 jaar. Niks over de schutting gooien maar betrokken tot oplevering en verder.

Meer weten over onze portalen?

 

Voor elk probleem een oplossing

Software is vaak onhandig en frustrerend. Veel knoppen en flitsende effecten maar weinig oog voor wat jij nu eigenlijk wil. Herken je het dat je ontelbare uren verspilt in het tevergeefs proberen de applicatie aan te passen naar je wens? En laat staan om je andere programma's te integreren, nee dat blijft toch heen en weer vliegen en controleren.

Bij CustomPixels geloven we dat wij daar het verschil kunnen maken. Wij maken samen met onze klanten software waar precies in zit wat zij nodig hebben en zorgen daarnaast voor ondersteunende controle door het systeem, overzicht en weten tot nu toe met elk ander programma een koppeling te maken om zo nog meer onnodig werk uit handen te nemen.

Of het nu gaat om een systeem dat zich koppelt met Funda, MailChimp, WWFT, PEP-lijsten, RealWorks of welk ander gewenst systeem dan ook, een compleet subsidie portaal of gewoon een prachtige, snelle website waarbij je elke letter zelf kunt aanpassen. Wij bewijzen graag dat er voor elk probleem een oplossing is.

In de afgelopen jaren hebben wij veel projecten met trots mogen uitvoeren voor provincies, waterschappen en diverse grote- en kleine bedrijven. Wij denken met je mee en zorgen dat je bedrijf beter vindbaar is, processen inzichtelijk worden en je grip krijgt op je software.